Over Flow

 

Flow Styling is opgericht door Sanne Verton. Ik ben 31 jaar en woon al en aantal jaren in het mooie, pittoreske Zierikzee in de provincie Zeeland.
Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben we twee mooie, jonge kinderen en een lieve labrador-hond Flow 😉

Al als jong meisje was ik in de weer met het inrichten van huizen, samen met mijn jeugdvriendinnetje knipte we alle woonmagazines uit en gingen moodboards maken en zelf getekende huizen inrichten . Deze creatieve passie is eigenlijk nooit verdwenen en heb ik gelukkig goed kunnen onderhouden op mijn vorige werk waar ik vakantiechalets verkocht en de eigenaren adviseerde met de inrichting hiervan. Ook het inrichten van het restaurant en het hotel samen met de eigenaresse was een ontzettend leuke ervaring.

Toen wij zelf twee jaar geleden zijn verhuisd naareen groot monumentaal pand dat enorm verouderd en gedateerd was ingericht, kon ik mijn geluk met de inrichting niet op…

Zelf heb ik het toen gemist dat je op websites van makelaarskantoren en op Funda van maar weinig huizen een overzichtelijke plattegrond hebt. Dit zorgt toch altijd voor een duidelijk beeld hoe je een woning kunt inrichten en hoe groot een ruimte is. Bij gedateerde woningen is het lastig om door de foto’s heen te kijken en te visualiseren wat het schilderen van een muur of het plaatsen van een andere badkamer of keuken al voor verfrissend beeld kan geven in jouw nieuwe huis. Dat inzicht wil ik jou graag meegeven!

Nu is dan het moment daar dat ik de mogelijkheid heb om Flow Styling op te richten en mijn passie en creativiteit samenkomen in mijn werk.

Ik kijk uit naar een leuke samenwerking!

Creatieve groet,
Sanne Verton